"Ailemle Öğreniyorum"

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tuna Han ARAKAYA tarafından hazırlanan "Ailemle Öğreniyorum" eTwining Projesi okulumuzda uygulanmaya başlanacaktır.

Ailemle Öğreniyorum Projemizde 2023 vizyonu ışığında çocukların ve ailelerin akıl ve zekâ oyunları hakkında daha fazla bilgiye sahip olmalarını çağımızın çocuklar üzerinde en büyük etkisi olan teknoloji bağımlılığını azaltmak ve çocuklarla ailelerin kaliteli zaman geçirmelerine yardımcı olunarak sosyal, duygusal bilişsel becerilerine olumlu ve kalıcı katkı sağlamak amacıyla projeye dâhil olan yaş gruplarına uygun oyunlar belirlenerek süreç içerisinde çocuklara ve ailelere aktarılacak. Proje sonunda ortak çalışma olarak ailelerden kendi tasarladıkları bir akıl ve zekâ oyunun sergilendiği ve oynandığı bir şenlik düzenlemeyi planlıyoruz. Projenin süreceği 3 ay boyunca her ay öğrencilerin yaş grubuna uygun bir zekâ oyununu aileler okula davet edilerek çocuklarıyla birlikte oynayacaklar.

Planlanan oyunlarımız: Mangala, Neşeli Bardaklar, Sudoku, Qbitz, Hedef5, Pentago, Reversi, Dama

25-02-2020

Yayın: 25.02.2020 - Güncelleme: 16.02.2023 12:39 - Görüntülenme: 219