24 Kasım İlkokulu

Uzunharmanlar Mahallesi Yiğitler Sokak No / 61 Meram / KONYA
Vizyon
Öğrenmeyi ihtiyaç kabul eden, Yeniklere, değişime ve gelişime açık, Çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, Topluma yararlı olmayı amaçlayan, Güçlü bir kültüre sahip, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen, Sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, İletişim becerisi gelişmiş olan BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
Bilgili, becerikli, kendine güvenen, Çevresiyle iyi iletişim kuracak davranışlar benimseyen, Bilgiye ulaşma yöntemlerini, ilgi ve becerilerini geliştirebilen, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, Toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayan, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik toplum düzenini benimseyen, Toplumun gelişmesine katkıda bulunacak, üretici BİREYLER OLMALARI İÇİN VARIZ.
Öğretim Şekli :İKİLİ
7:30 17:30
KALORİFER (DOĞALGAZ)
Ulaşım
17 nolu Tırılırmak ve 20 nolu Uzunharmanlar Belediye otobüsü ile okulumuza ulaşılabilir.
Adres : Uzunharmanlar Mah.Yiğitler Sokak No: 61 Meram/KONYA
İl merkezine 2 km.